top of page

Nødhjelp til ukraina

Image by Volodymyr
Ukraine Flag

Innsamling for Ukraina

Hver dag kommer stadig flere nedslående nyheter om situasjonen i Ukraina. Over 2 millioner mennesker har flyktet fra landet, og det meldes om at over ti tusen mennesker har mistet livet, deriblant minst fem hundre sivile. Infrastruktur har blitt hardt rammet som gjør at flere og flere står uten tilgang på vann. Allerede før invasjonen trengte 2,9 millioner mennesker humanitær bistand i Ukraina. 

 

Behovet for nødhjelp blir stadig større etterhvert som krisen eksalerer seg. Nå slår vi oss sammen med YWAM for å få distribuert vann til krigens rammede. På mandag, 14.03, kjører en varebil ned til basen deres i Ukraina med nødvendige basisvarer, og en svært nødvendig vare er nettopp vann.  

 

Det er lett å føle seg overveldet og handlingslammet i en situasjon som dette. Dette er vårt bidrag til at kriserammede ukrainere skal få tilgang på livsnødvendig vann – og vi håper du vil være med!

 

Gi et bidrag til dette arbeidet og hjelp oss med å kunne gi livsviktig nødhjelp til Ukraina!

Her kan du bidra

Du kan gi på tre forskjellige måter: gjennom vår innsamlingsaksjon på Facebook, via Vipps, eller ved å overføre til 1503.95.90627. Ønsker du å støtte flere prosjekter som dette, er det også mulig å gi fast til Pursuit of Water.

  • Facebook
AvtaleGiro
bottom of page